Bygga maskinhall

Är ni ute efter en maskinhall kan ni med fördel vända er till oss på Stålhallsgruppen. Vi har lång erfarenhet och spetskompetens inom det område vi verkar inom. Med våra partners flexibla och prisvärda lösningar har vi någonting för alla behov. Kontakta oss för offert och ytterligare information.

Standard- eller speciallösning

Vid exempelvis större byggprojekt kan det vara ytterst fördelaktigt att införskaffa en verkstads- eller maskinhall. Våra partners lösningar erbjuder optimala förvaringsalternativ som garanterar att material, redskap och maskiner skyddas mot vädrets åverkan. En hall möjliggör också nödvändigt underhållsarbete på plats. Nätverket erbjuder såväl standardiserade som skräddarsydda alternativ. 

Beroende på vilka krav er hall behöver uppfylla kan ni anpassa denna med specifika funktioner samt viktig utrustning. Tack vare våra partners produkters oöverträffade flexibilitet har vi möjlighet att tillgodose de allra flesta önskemål. Välkommen att höra av er för kvalitetsmässiga maskinhallar.

Slipp frustrerande oro över det oförutsägbara

Med en maskinhall levererad av oss slipper ni besväras av ett flertal oförutsägbara problem som annars riskerar påverka ert projekt negativt. I synnerhet undviker ni väderrelaterade skador på material och maskiner genom våra trygga tillika effektiva förvaringslösningar. Stålhallsgruppens medlemmar tar hänsyn till lokala förutsättningar och anpassar hallen efter dessa.

Enorma anpassningsmöjligheter

Våra partners maskinhallar har en oöverträffad flexibilitet. De kan till fullo anpassas efter era specifika önskemål och behov samt inredas med all utrustning nödvändig för att er produkt ska leva upp till de krav ni ställer. Några av de valmöjligheter ni har är:

  • Olika former av isolering
  • Avfuktare
  • Olika slags portlösningar
  • Belysning

Hallens storlek

Hallens storlek är nära nog obegränsad. Med bredder på mellan 8 – 40 meter och oändlig längd är det upp till er att avgöra vilken kapacitet er produkt ska ha.

Optimal utformning

Detta omfattar endast ett litet urval av de alternativ ni har. Hör gärna av er och berätta om den optimala utformningen av er hall. Våra partners antar utmaningen! Leasa, hyr eller köp er maskinhall.

Billig maskinhall

Maskinhallar av stål är bland de billigaste hallarna du kan hitta. Kräver inte många arbetstimmar och materialet är billigt.

Offert inom 24t

Kvalitetssäkrade

Obindande offert

Din information är 100% säker

8 Viktiga saker du MÅSTE veta innan du köper ett attefallshus

Ladda ner gratis